Asgaard Bed&Breakfast

Logeren in de Drentse VeenkoloniŽn

Ons adres:

Telefoon: (0599) 647826

E-mail: asgaardbb@xs4all.nl

Algemene informatie

De accommodatie van Asgaard BB bestaat uit een inpandig appartement in het voorhuis voor 2 personen met eigen parkeer plaats en ingang, geheel afgezonderd van de bewoners. In het appartement is een woonkamer, een douche/toilet en een aparte ruime slaapkamer met 2 losse 1 persoons bedden (al dan niet naast elkaar opgesteld) en een gezellig zitje om te soezen of te lezen. In de slaapkamer is ook een werkhoekje ingericht met vaste internetaansluiting. Verduisteringsgordijnen garanderen een heerlijke nachtrust.  Digitale TV en draadloos internet is beschikbaar. Een ruime voorraad boeken, spelletjes, magazines, CD's en DVD's  is aanwezig. De ruimte is centraal verwarmd met een pelletkachel die in de woonkamer staat. Het appartement is heerlijk koel in de zomer dankzij de prachtige kastanjeboom naast het huis, die er vermoedelijk net zo lang staat als het huis zelf.

Bed

Een goed bed is een voorwaarde om lekker uit te rusten. De twee eenpersoonsbedden in de slaapkamer zijn eenvoudig maar liggen heerlijk en zijn als 'stevig' te omschrijven en zijn lekker hoog. Wij hebben er voor gekozen om twee losse bedden naast elkaar te plaatsen. Zodat gasten die wel met elkaar een slaapkamer willen delen, maar niet het bed, zich hier ook prettig voelen. De bedden zijn al dan niet naast elkaar geplaatst, wat je wilt.

Ontbijtje?

Een ontbijtje bestaat uit koffie of thee, lekkere warme broodjes of boterhammen, boter, hartig en zoet beleg, een sinaasappelsapje en natuurlijk een lekker gekookt eitje. Als het kan van onze eigen kippen en als die niet aan de leg zijn van de biologische kippenhouder verderop. Indien voorradig wordt er eigen gemaakte jam geserveerd. Het ontbijt wordt in de woonkamer van het appartement geserveerd of als het weer het toestaat en je hebt dat liever; lekker in de tuin of op het terrasje. Wil je zelf alles regelen, dat kan natuurlijk ook.

Tuin

En dan de tuin. Het is goed toeven in de tuin van Asgaard. Bij de voordeur is een klein terras in de schaduw van de grote boom. Bij de vijver kan je overdag in de zon zitten. In de bostuin achter de hoge bomenrij kan je dwalen

Ygdrasil

Accomodatie

Asgaard Bed&Breakfast

Logeren in de Drentse VeenkoloniŽn

Tekstvak: GESLOTEN PER 1 MEI 2020